Zdravé a krásne vlasy vďaka sile liečivých byliniek

Zdravé a krásne vlasy vďaka sile liečivých byliniek

Pokiaľ cítite, že vaše vlasy sú ako bez života, viac padajú a stratili lesk, vyskúšajte silu byliniek, ktoré dokážu vrátiť vlasom zdravie. Už naše mamy a staré mamy používali domáce výluhy z bylín na podporu vlasov. Najčastejšie to boli žihľava, rumanček, breza či koreň lopúcha. Všetky tieto byliny obsahujú veľké množstvo vitamínov, minerálov a trieslovín, ktoré dodávajú vlasom a pokožke potrebnú výživu na to, aby vlasy mohli rásť v plnej sile a prejavili sa zdravým leskom.

Po zimnom období, sú podobne ako po lete, naše vlasy oslabené. Kým v lete im robí zlú službu horúce počasie a žiarenie slnka, ktoré vlasy vysušujú. V zime máme oslabenejší organizmus, náchylnejší na virózy, čo sa prejavuje aj na zhoršenom stave pleti, nechtov a vlasov. V jarnom období je vhodné vlasom dopriať väčšiu pozornosť a „napumpovať“ ich výživou.

Prípravky posilnenie vlasov

Tradičná značka ALPA má vo svojom sortimente líniu produktov určenú pre starostlivosť o vlasy s názvom LUNA. Značka Luna nie je žiadnou novinkou. Na trhu je už niekoľko desaťročí, no v poslednom období prešla príjemným redizajnom obalov.

A tak, ako jej názov naznačuje, práve Luna - mesiac je ten element, ktorý ovplyvňuje aj kvalitu našich vlasov. Lunárny kalendár je plný rád a tipov, v ktoré dni je vhodné vlasy strihať, farbiť, nanášať výživné masky, a v ktoré naopak nie. Možno stojí za zváženie, skúsiť tieto dni sledovať v súlade so starostlivosťou o svoje vlasy.

Kolekcia vlasovej kozmetiky Luna obsahuje bylinné šampóny a ako doplnok v starostlivosti aj výživné vlasové vody. Práve používanie vlasovej vody s extraktom liečivej bylinky môže spôsobiť tú malú zmenu, ktorá vás privedie ku zdravším vlasom.

Bude ťa zaujímať: Čakanka ako ju nepoznáte. Viete o všetkých jej super účinkoch?

luna vlasová voda

Zdroj: Alpa

Šampón s výťažkami liečivého lopúcha vlasy posilňuje. Koreň lopúcha je bohatý hlavne na triesloviny a minerálne látky, ktoré korienky vlasov poriadne vyživia. Vlasy tak získajú silu, pevnosť, obmedzí sa ich padanie a podporí rast.

Ak vás trápia lupiny alebo problematická pokožka hlavy, vyskúšajte šampón a vlasovú vodu s konopným olejom. Ten je známy svojimi protizápalovými vlastnosťami, obsahuje množstvo minerálov a omega kyselín, ktoré upokoja pokožku hlavy a vlasom navrátia silu a lesk.

Odporúčame: Skorocel kopijovitý – proti hlienom, bolesti žalúdka i ďalším neduhom

vlasová kozmetika LUNA

Zdroj: Alpa

Vlasovú vodu Luna nanesiete na pokožku celej hlavy po umytí vďaka jednoduchému aplikátoru. Následne si doprajte aspoň trojminútovú masáž. Pokožka hlavy sa tak dobre prekrví a lepšie vstrebe to, čo potrebuje. Výživa sa tak dostane priamo ku vlasovým folikulom, odkiaľ môžu rásť nové a pevné vlasy.

Vlasovú kozmetiku LUNA nájdete v predajniach 101 Drogerie, Teta a Metro.

Viac info aj na www.alpa.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní