Zlaté šaty pre družičky: Hlási sa jeden z trendov pre rok 2023

Zlaté šaty pre družičky: Hlási sa jeden z trendov pre rok 2023

Preč sú časy, keď družičky museli byť decentné a ustupovať do pozadia. Aj keď stále platí, že stredobodom pozornosti by mala byť stále nevesta, v deň D môžu zažiariť aj družičky. A to doslova! V zlatých šatách pre družičky budú dozaista neodolateľné a tým najkrajším „doplnkom“ každej nevesty.

Zlatá vo svadobnej výzdobe dokáže ohúriť. Pôsobí luxusne, moderne a dozaista sa ňou nedá nič pokaziť. Môžeme tiež povedať, že je ľahké zlatú vo výzdobe skombinovať aj s inými farbami. A tak to je aj v prípade šiat pre družičky. Nielenže zlatá farba dodá vášmu svadobnému dňu šmrnc, zároveň je aj univerzálna a lichotivá.

Avšak pozor, nie je zlatá ako zlatá. Aj zlatá má totižto mnoho odtieňov. Preto sa nemusíte báť, že vašim družičkám „sedieť“ nebude. Zvoľte taký odtieň zlatej, ktorý sa bude hodiť k tónu pleti vašich družičiek – pokojne aj kombinujte, veď nemusia mať všetky družičky úplne rovnaké šaty. Voliť môžete jednoduché šaty bez akýchkoľvek prvkov alebo sa môžete odviazať a siahnuť po šatách s flitrami.

Odporúčame: Jesenné svadobné ozdoby: TOP inšpirácie, ktoré doladia svadbu do posledného detailu

šaty pre družičky

Zdroj: pinterest.com/junebugweddings/

Družičky ako superhviezdy a doplnky nevesty

Zabudnite na všetky pravidlá, ktoré hovoria, že sprievod nevesty musí byť nevýrazný. Najlepší spôsob, ako zabezpečiť, aby ste žiarili ako najjasnejšia hviezda, je súhvezdie zlatých hviezd okolo vás.

Totižto, ako sa ukázalo, všetko, čo sa trblieta, je zlaté. Dodajte preto aj vy svojej svadobnej hostine trochu lesku a oblečte svoje družičky do krásnych zlatých odtieňov, ktoré vášmu veľkému dňu dodajú iskru. Zlaté šaty sú univerzálne – všestrannosť tónov a materiálov robí túto farbu odvážnou a dynamickou.

Či už bude vaša svadba mimoriadne honosná alebo len chcete svojmu výnimočnému dňu dodať nádych lesku, zlaté šaty pre družičky zaručene urobia dojem. A nezáleží ani na tom, v ktorom ročnom období uzavriete manželstvo. Zlatá je slávnostnou farbou počas zimy, krásnou v lete a primerane sezónna počas jari i jesene.

A keďže zlaté šaty sú trendovou záležitosťou, tak v prípade, že plánujete uzavrieť manželstvo v roku 2023, zlatá bude najtrendovejšou farbou. Či už lesklá čistá zlatá, odtiene šampanského alebo ružovo-zlatá, siahnite po nej a určite neoľutujete. Voľte aj rôzne materiály – od elegantných saténových šiat až po trblietavé flitrové. Rovnako sa pohrajte aj s ich dĺžkou, veď nikde nie je napísané, že družičky by mali mať na sebe dlhé šaty.

šaty s flitrami

Zdroj: pinterest.com/storenvy/

saténové šaty

Zdroj: pinterest.com/viniodress/

družičkovské šaty

Zdroj: pinterest.com/gws/

družičky

Zdroj: pinterest.com/storenvy/

spoločenské šaty

Zdroj: pinterest.com/yesbabyonline/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní